Skip to main content

Se oprește apa mâine, pe mai multe străzi din Timișoara! Aquatim lucrează la intersecția străzilor Demetriade și Divizia 9 Cavalerie

Joi, 25 mai, între orele 9-15, la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Divizia 9 Cavalerie se va executa o conectare de conducte.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Divizia 9 Cavalerie, Olanda, Amurgului, Martir Silviu Motohon, Gheorghe Leahu, Albinelor, Răsăritului, Liniștei, Martir Dan Carpin, Calea Aradului, Ion Ionescu de la Brad, Calea Sever Bocu, la punctele termice de pe străzile Olanda și Albinelor, precum și la magazinele Euro, Kappa, Dedeman, Galeria 1, Clinica MedOzon, Hotel Angellis, Socar, Retim, OMV, Rompetrol și Venue Ballroom & Events.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.