Skip to main content

Se fac plățile pentru ajutorul de încălzire și a suplimentului pentru energie, la Timișoara!

Direcţia de Asistenţă Socială începe să facă plățile pentru ajutoarele de încălzire și a suplimentului pentru energie, pentru perioada sezonului rece.

Plata ajutoarelor se face doar titularilor cererii, cu prezentarea actului de identitate în original sau cu împuternicire notarială, la sediul situat în B-dul Regele Carol I nr. 10 după cum urmează:

  • Joi, 04.05.2023, între orele 12.00-15.00
  • Vineri, 05.05.2023, între orele 08.00-15.00
  • Luni, 08.05.2023, între orele 08.00-15.00

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială precizează că ajutorul pentru încălzirea locuinței se plătește pentru cererile înregistrate în perioada 21 februarie – 20 martie.

Plata suplimentului pentru consumul de combustibili solizi şi/sau petrolieri este aferentă lunii martie 2023.

Pentru cererile preluate după data de 20 martie, plata suplimentului pentru încălzire se va efectua în termen de 30 de zile de la data transferului de la bugetul de stat către bugetul local a fondurilor necesare, dată care va anunțată ulterior.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.