Se deschide Parcul Crăciunului din Timişoara! Ai parte de o atmosferă magică, pe o suprafaţă de 10 hectare

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

În această seară are loc deschiderea singurului Parc de Crăciun din vestul României, un concept nou, care oferă posibilităţi de petrecere a timpului liber, pentru întraga familie.

În acest sens, Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara s-a schimbat la faţă, fiind plin de căsuţe de la care poţi să cumperi produse alimentare, decoraţiuni sau vin fiert şi mii de luminiţe care te introduce într-o atmosferă de basm.

CITEŞTE ŞI: Eşti fan al serialului La Casa de Papel? Hai în Piaţa Unirii din Timişoara, unde celebrele măşti din film te urmăresc pas cu pas

“Am pornit de la cele 10 hectare ale Muzeului Satului Bănățean pe care le-am iluminat festiv, am adăugat un patinoar gratuit, carusel, mașinuțe, activități creative și spectacole pentru copii, de asemenea gratuit”, spune Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Pentru  amatorii de muzică și distracție, şi după multă vreme în care concertele au fost subiect tabu, pe scena din incinta Muzeului Satului vor urca patru mari artiste: Andra, Delia, Irina Rimes și Adda.

Cei care preferă o gustare sau un pahar de băutură vor avea la dispoziție un spațiu de servit masa sau Ponton Lounge-ul.

Programul complet al evenimentului îl găsiți pe www.parculcraciunului.ro

CITEŞTE ŞI: După două zile cu puţine decese COVID, numărul acestora creşte din nou! 206 au fost anunţate azi, dintre care 23 sunt din perioade anterioare!

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.