Skip to main content

Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile județene din Timiș! Au fost răspândite peste 430 de tone de material antiderapant

Gerul şi ninsorile nu ocolesc nici judeţul Timiş, deşi nu sunt la fel de aprige ca în alte zone ale ţării.

Însă, pentru ca drumurile să rămână parcticabile, firmele cu care are contract Consiliul Judeţean Timiş, în vederea deszăpezirii şi combaterii poleiului s-au mobilizat.

Astfel, până la această oră au fost împrăştiate 430 tone de materiale antiderapante pe drumurile judeţene.

Cele trei companii care se ocupă de deszăpezire pe cei aproape 1.200 de km de drumuri județene, au intensificat frecvența acțiunilor de patrulare, deszăpezire și împrăștiere de material antiderapant.  Este vorba de SC Group DCM și SC MNG Trans pe zona 1, SC Axela Construcții pe zona 2 și SC Axo Util pe zonele 3 și 4. 

Se intervine, constant, pe toate cele 4 zone în care a fost împărțit județul, cu 24 de utilaje (autobasculante cu lamă și răspânditori) și au fost împrăștiate 430 de tone de material antiderapant. De asemenea, cele 3 firme au la dispoziție 10 încărcătoare pentru alimentarea mașinilor cu amestecul de sare și nisip. 

Acțiunile vor continua  și vor fi intensificate și în funcție de condițiile meteo, în scopul asigurării circulației în condiții de siguranță a participanților la trafic. 

Cele 4 zone sunt delimitate după cum urmează: 

Zona 1 

DN59-Checea-DN6-Săcălaz (DN59A)-Sânmihaiu Român (DJ591)-Jimbolia (DN59A)-Grabaț-Gottlob-Lovrin (DN6)-Gottlob (DJ594)-Comloșu Mare (DN59C)-DN6 (Lovrin)-Bulgăruș-Lenauheim-Grabaț-limită județ Arad (km 130+150)-Periam-Sânpetru Mare-Saravale-Sânnicolau Mare-Dudeștii Vechi-Cheglevici-Beba Veche-frontieră Serbia-limită județ Arad-Fibiș-Sânpetru Mare (DJ682)-Igriș-limită județ Arad-Timișoara (DN69)-Dumbrăvița-Giarmata-Pișchia-Fibiș-Mașloc-limită județ Arad-DN69-Sânandrei-Carani-Băile Călacea-Bărăteaz-Gelu-Variaș-Periam-Pesac-DN6-Bechicherecu Mic (DN6)-Dudeștii Noi-Sânandrei (DJ692)-DN 69-Tomnatic (DC11)-DN6-Gelu (DJ692)-limită județ Arad-Cărpiniș-(DN59A)-Iecea Mică-Biled-Satchinez-Bărăteaz-Călacea-Orțișoara-Seceani-Fibiș (DJ691)-Lenauheim (DJ594B)-Iecea Mare-Iecea Mică (DJ 693)-Biled-Iecea Mare (DJ693A)

Zona 2

Gătaia (DN58B)-Șemlacu Mare-Ferendia-Jamu Mare-Gătaia (DJ588)-Berecuța-Sângeorge-Rovinița Mare-Denta (DN59)-Rovinița Mare (DJ588A)-Rovinița Mică-Percosova-Gherman (DN57)-Timișoara (DN59)-Utvin-Sânmihaiu Român-Sânmihaiu German-Cenei (DN59B)-Sânmihaiu Român (DJ591)-Diniaș-Peciu Nou (DJ593)-DJ592 (Sacoșu Turcesc)-Otvești-Berini-Tormac-limită județ Caraș-Severin-Chevereșu Mare (DJ592)-Tormac-Șipet-DN59 (Voiteg)-DN59-Peciu Nou-Giulvăz-Foeni (DN59B)-Peciu Nou (DJ593)-Sânmartinu Sârbesc-Sânmartinu Maghiar-Uivar (DN59B)-DJ593-Parța-Petroman-DJ693B-DJ593 (Șag)-DJ591 (Sânmihaiu Român)-Deta (DN59)-Ghilad-Ciacova (DJ693B)-Banloc (DN59B)-Partoș (Mănăstire)-Deta (DN59-centură)-Opatița-Birda (DN58B)-Iohanisfeld (DN59B)-Ivanda-Cebza-Ciacova-Jebel-Conacul Iosif-Liebling-Stamora Română-DJ592A-Șipet (DJ592B)-Sculea

Zona 3 

Limită județ Caraș-Severin-Silagiu-Buziaș-Hitiaș-Topolovățu Mare-Lucareț-Brestovăț-limită județ Arad-DN59 (Timișoara) – Chișoda- Giroc- Timișoara (DN59)-Giroc (DJ595)-Urseni-Moșnița Nouă-Moșnița Veche-Bucovăț (DJ609F)-Lugoj (DN6)-Hezeriș-Valea Lungă Română-Cliciova-Bethausen-Cladova-Ohaba Lungă-limită județ Arad-Chizătău (DN6)-Paniova-Secaș-Crivobara-limită județ Arad-Coșteiu (DN6)-Țipari-Balinț-Cutina-Bethausen-Leucușești-Mănăștiur-Răchita-Bengheiu Mic (DN68A)-Balinț (DJ609B)-Fădimac-Bara (DC85)-Dobrești (Mănăstire)-Ohaba Lungă (DJ609)-Bodo(DJ609B)-Nevrincea-Cliciova-Susani-Sudriaș (DJ681C)-Balinț (DJ609B)-Târgoviște-Babșa (DC83)-Ghizela (DJ609A)-Crivobara-Visma-Bara-Făget (DN68A)-limită județ Arad (km 9+000)-Făget (DJ682)-Temerești-Sintești-Margina (DN68A)-Margina (DJ682D)-Zorani-Groși-Bulza (DC101)-Mașloc (DJ691)-Remetea Mică-Charlotenburg-Bogda-Comeat-DJ572 (Brestovăț)-Recaș (DN6)-Stațiunea  Viticolă Recatim-Bencecu de Sus-intersecție DJ691-Remetea Mare (DN6)-Bucovăț-Bazoșu Nou-Bazoșu Vechi-Recaș-Timișoara (Ghiroda)-Aerogară

Zona 4

Lugoj (DN6)-Oloșag-Știuca-Zgribești-limită județ Caraș-Severin-Găvojdia (DN6)-Știuca (DJ584)-limită județ Caraș-Severin-Vișag-DN58A-Timișoara-Moșnița Nouă-Albina-Chevereșu Mare-Bacova-Buziaș-Sinersig-Lugoj (DN6)-Boldur (DC141)-Gara Boldur-DJ592-Hodoș-Darova-SacoșuMare-Lugoj-(DN6)-Jabăr-Ohaba Forgaci-Ficătar-Drăgoiești-Racovița-Hitiaș-Sârbova-Bacova (DJ592)-Lugoj (DN6)-Tapia-Măguri-Cireșu-Criciova (DJ681)-Colinia Mică-Drăgșinești-Glagdna Montană-Crivina-Criciova-DN6 (Găvojdia)-Fârdea (DJ681)-Surducu Mic-Traian Vuia-Mănăștiur (DJ609B)-DJ681-Nădrag-Cornet-DN68A (Pogonești)-Jurești-Bârna-Sărăzani-Săceni-Sudriaș-Jupani-Leucușești (DJ609B)-Gladna Montană (DJ681)-Gladna Română-Zolt-Coșava (DN68A)-Curtea-Românești-Tomești-Colonia Fabricii-Luncanii de Jos-limită județ Caraș-Severin-Dumbrava (DN 68A)-Bucovăț-Mânticu Mic DJ681 (Fârdea)-DJ684 (Curtea)-Pietroasa-Crivina de Sus-Poeni 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.