Skip to main content

Federația Română de Rugby a anunțat data în care se va disputa finala Cupei României, dar și convocările la lotul național!

Federația Română de Rugby a anunțat data de disputare pentru finala Cupei României.

Aceasta este 6 aprilie, jocul urmând a fi găzduit de stadionul Arcul de Triumf din București.

Timișorenii au acces în ultimul act din Cupa României grație succesului din semifinala jucată la 28 octombrie, în Ghencea, 23-21 cu Steaua București.

Totodată, FRR a anunțat și data de disputare a celeilalte semifinale, Dinamo – Știința Baia Mare, ce va avea loc la 30 martie la stadionul Florea Dumitrache din București.

În ceea ce privește echipa națională, Federația a solicitat prezența la lotul de seniori a șapte jucători de la SCM USV Timișoara, pentru partidele de luna viitoare, din Rugby Europe Championship: Ciprian Chiriac, Lucian Mureșan, Dragoș Ser, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Tevita Manumua și Marius Simionescu.

Fundașul Marius Simionescu a suferit o intervenție chirurgicală în luna decembrie și nu este apt de joc, dar a fost chemat pentru o evaluare medicală.

Echipa timișoreană se va reuni luni, 15 ianuarie, sub comanda noului antrenor, Mugur Preda.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.