Skip to main content

Federația Română de Rugby a anunțat data în care se va disputa finala Cupei României, dar și convocările la lotul național!

Federația Română de Rugby a anunțat data de disputare pentru finala Cupei României.

Aceasta este 6 aprilie, jocul urmând a fi găzduit de stadionul Arcul de Triumf din București.

Timișorenii au acces în ultimul act din Cupa României grație succesului din semifinala jucată la 28 octombrie, în Ghencea, 23-21 cu Steaua București.

Totodată, FRR a anunțat și data de disputare a celeilalte semifinale, Dinamo – Știința Baia Mare, ce va avea loc la 30 martie la stadionul Florea Dumitrache din București.

În ceea ce privește echipa națională, Federația a solicitat prezența la lotul de seniori a șapte jucători de la SCM USV Timișoara, pentru partidele de luna viitoare, din Rugby Europe Championship: Ciprian Chiriac, Lucian Mureșan, Dragoș Ser, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Tevita Manumua și Marius Simionescu.

Fundașul Marius Simionescu a suferit o intervenție chirurgicală în luna decembrie și nu este apt de joc, dar a fost chemat pentru o evaluare medicală.

Echipa timișoreană se va reuni luni, 15 ianuarie, sub comanda noului antrenor, Mugur Preda.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.