Skip to main content

Se caută director la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara! Vezi aici calendarul concursului

Primăria Timișoara lansează un concurs pentru ocuparea postului de director general la Direcția de Asistență Socială, rămas vacant.

Căutăm colegi profesioniști, pasionați și motivați care doresc să contribuie la reformarea serviciilor sociale prestate de către municipalitate, creșterea calității vieții pentru persoanele aflate în dificultate și dezvoltarea unor parteneriate viabile cu societatea civilă”, transmite municipalitatea.

Postul este pe durată nedeterminată, cu o durată normală a timpului de muncă de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Probele concursului sunt: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă și ulterior interviul.

Calendarul de desfășurare a concursului de recrutare este:

  • Data publicării anunțului de concurs: 21 iulie 2023;
  • Perioada de depunere a dosarelor de concurs : 21 iulie 2023 – 09 august 2023 (20 de zile de la data afișării  anunțului de concurs);
  • Data, ora și locul sau locația desfășurării probei scrise: 23 august 2023, ora 10:00 la sediul instituției, Timișoara, Bd. C. D. Loga nr. 1.

Detalii despre concurs pot fi găsite AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.