Skip to main content

Un mort şi patru răniţi, pe autostrada Timişoara-Arad! O maşină şi un microbuz de transport persoane s-au ciocnit violent

Un acceident rutier mortal s-a petrecut în această noapte, pe autostrada A1, pe nodul de ieşire în localitatea Orţişoara.

La faţa locului au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti, care au găsit cinci victime.

CITEŞTE ŞI: Se caută director la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara! Vezi aici calendarul concursului

În accident au fost implicate o maşină, în care era doar şoferul, şi un microbuz de trasnport persoane în care erau conducătorul autor şi cinci pasageri.

Impactul dintre cele două vehicule a fost extrem de violent, autoturismul fiind complet distrus, iar şoferul a fost găsit blocat în mormanul de fiare.

A fost extras de un echipaj de descarcare, dar din păcate era inconştient, iar eforturile medicilor de a-l readuce la viaţă au fost sortite eşecului.

A fost declarat decesul acestuia, iar alte patru persoane, cu diverse traumatisme şi leziuni au fost transportate la spital.

„Un voluntar SMURD aflat la locul evenimentului a intervenit în sprijinul victimelor până sosirea echipajelor de intervenție. În accidentul rutier au fost implicate un autoturism, în care se afla doar conducătorul și un microbuz de transport persoane, în care se aflau 6 persoane. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care, una a rămas blocată în autoturism (conducătorul autoturismului). Aceasta a fost extrasă în stare de inconștiență. Echipajele medicale SMURD au transportat o femeie și un bărbat la spital, cu traumatisme la membrele inferioare. Ambulanțele SAJ au transportat două victime la spital, iar pentru conducătorul autoturismului, din nefericire, medicul SAJ a declarat decesul„, transmite ISU Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.