Skip to main content

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Organizat împreună cu Universitatea de Vest din Timișoara, CSM Timișoara, Tysa și JCI Timișoara, MONS Beach Volley Festival, îmbină pasiunea pentru volei cu atmosfera vibrantă a unui festival de vară.

Competiția s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă: gimnaziu (clasele V-VII), liceu (clasele IX-XII) și tineret 18+.

La categoria licee, Colegiul Național CD Loga a obținut primul loc la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” formată din Hana Poleac, elevă în clasa a X-a și Maya Bugle, elevă în clasa a IX-a, este campioana evenimentului Beach Volley Festival “MONS” 2024, după ce în marea finală, fetele au dat dovadă de perseverență, disciplină și coordonare, reușind astfel să învingă echipa liceului Bănățean cu scorul 2-1, obținând astfel aurul!

A fost prima dată când am participat la o competiție de beach între licee, dar mă bucur ca mi-am putut dovedi atât mie, cât și publicului că merit podiumul, și chiar medalia de aur. Competițiile de acest gen mi se par importante, mai ales pentru sportivii care joacă pe tot parcursul verii, pentru că dau startul competițional”, spune Hana Poleac, elevă a Colegiului Național CD Loga.

Și pentru mine a fost prima oară când am participat la o competiție de beach pe licee, organizatorii au reușit să îmbine competiția cu distracția astfel încât, atât sportivii, cât și susținătorii s-au simțit bine”, a completat Maya Bugle, elevă a Colegiului Național CD Loga.

MONS Beach Volley Festival este unicul eveniment din zona de vest a țării creat cu scopul de a aduce plaja și distracția de la mare și la câmpie, iar anul acesta a avut loc cea de-a treia ediție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.