Skip to main content

Accident grav la Timișoara! Doi muncitori au fost loviți de un tren, în timpul unor lucrări, la Gara de Nord!

Accident grav în Gara de Nord din Timișoara, unde doi bărbați au fost izbiți de un tren.

Mai exact, muncitorii, urcați pe o scară cu nacelă și făceau lucrări de renovare la Gara de Nord. Cabina suspendată se afla în exteriorul gabaritului liniei de cale ferată, iar în momentul în care cei doi bărbați au văzut trenul care se îndrepta spre ei, a fost prea târziu pentru a mai coborî în siguranță.

Cum nici trenul a putut fi oprit la timp, ambii muncitori au fost acroșați de garnitură.

Cei doi bărbați, ambii în vârstă de 33 de ani, au fost răniți și transportați de urgență la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.