Schimbare majoră pe două bulevarde mari din oraș! Ce anunț a făcut primarul Timișoarei, Nicolae Robu?

Șoferii timișoreni primesc în aceast final de săptămână  vești bune. 

Primarul Municipiului Timișoara, Nicolae Robu, anunță că pe două bulevarde mari din Timișoara, va fi permisă staționarea în anumite intervale orare.

CITEŞTE ŞI: Robu, din nou dezlănţuit! De această dată îl atacă pe unul dintre cei mai apreciaţi consultanţi artistici din Europa

Această decizie a fost luată, după ce la întâlnirea de miercuri, cu tinerii, un timișorean a venit cu această propunere plângându-se de lipsa locurilor de parcare în oraș.

Astfel pe Bulevardul Gheorghe Lazăr și Calea Martirilor staționarea va fi permisă de la ora 20.00 seara până la 7 dimineața.

Primarul anunță că șoferii care vor încălca intervalele orare vor fi aspru sancționați de Poliția Locală.

CITEŞTE ŞI: Amenzi usturătoare pentru fostul Abator și Cazarma U

,,De la ora 7:00 dimineaţa la 20:00 seara, vom fi necruţători cu cei care îşi vor lăsa maşinile staţionând, chiar şi cu cei care vor opri, şi vor crea probleme. Nu vrem să dăm amenzi, dar trebuie să asigurăm condiţii cât mai bune pentru cei care trăiesc în oraş şi care vin în oraş”,a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu

Pe Calea Martirilor, imediat după lărgirea străzii, staționarea a fost interzisă după ce șoferii foloseau una din benzi  pentru a opri, încurcând traficul din zonă.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.