Scandalul pe tema Sălii Polivalente a ajuns într-o nouă etapă! Cei de la CNI au primit amenințări

Președintele Consiliului Județean Timiș spune că județul riscă să piardă o investiție importantă a Companiei Naționale de Investiții, cea pentru noua sală polivalentă.

CITEȘTE ȘI: Deținuții din penitenciar, în pelerinaj spiritual la mănăstire

Mai exact liderul CJT spune că are dovezi clare cum că liberalii au transmis amenințări Companiei, în cazul în care se va decide ca obiectivul să fie realizat pe locația propusă de Consiliul Județean.

”La momentul acesta, atitudinea de atac și de amenințare cu procuratura, cu instituțiile statului, în cazul în care o astfel de investiție se face pe locația pusă de Consiliul Județean, riscă la momentul acesta  județul Timiș și regiunea să piardă investiția. Aceasta este o investiție regională, o investiție chiar euroregională, pentru că putem să atragem din Serbia, să atragem din Ungaria. Am dovezi clare că cei de aici au transmis amenințări către CNI, din punctul meu de vedere consider că nu este o atitudine corectă, serioasă și profesionistă în domeniul administrației”, spune Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Primarul Nicolae Robu nu este de acord cu locația propusă de Consiliul Județean, și anume ca sala polivalentă să fie construită la Giroc. Astfel, de aici au pornit un adevărat război între social democrați și liberali în cadrul Consiliului Județean, iar PNL-iștii nu au votat și nu vor vota niciun proiect ce are legătură cu construcția obiectiv.

”Dacă cei din PNL nu votează eliberarea terenului de construcții își vor asuma responsabilitatea și oricum nu trebuie dărâmate acele construcții, pentru că eu am discutat cu specialiștii CNI, noi am pus o suprafață mult mai mare la dispoziție decât solicitatea din partea Companiei. Pe întreaga suprafață sunt câteva platforme betonate pe care am vrut să le radiem și să curățăm întreaga suprafața. Cele șase hectare de care are CNI necesar pentru realizarea acestei investiții le avem libere de sarcini și le putem pune la dispoziție printr-o simplă dezmembrare. Dacă nu votează grupul PNL dezmembrarea, sau tot ce ține de această investiție își vor asuma în fața cetățenilor județului Timiș pierderea acestei investiții”, mai spune președintele CJT.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu şi-a reîntregit echipa de consilieri personali! Cine este noul venit?

Liderul de grup al liberalilor din cadrul Consiliului Județean, Nicolae Bitea a spus în plen că PNL va vota proiectul realizării noii săli polivalente, însă în anumite condiții.

„În calitatea dumneavoastră de lider de top al partidului de guvernământ, aveți obligativitatea și datoria morală să aveți discuții cu omologul dumneavoastră din opoziție la nivel județean, în așa fel încât să ajungeți la un punct de comun acord. Vă asigurăm că noi, consilierii județeni liberali, vom vota în secunda doi”, i-a transmit Nicolae Bitea, președintelui CJT și lider al social democraților timișeni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

Percheziţii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara! Medic chirurg, prins în flagrant timp ce lua mită

Percheziţii în această dimineaţă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara! Poliţiştii au descins în biroul unui medic, după ce a fost prins în flagrant luând mită.

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.