Skip to main content

Scandalos! Inapt psihologic a ajuns şef al Poliţiei Locale, poartă armă şi dă amenzi

Un nou scandal zguduie comuna Dumbrăvița, unde în fruntea Poliţiei Locale a ajuns un personaj controversat.

Este vorba despre Sead Ljajic, care a încercat în repetate rânduri să se angajeze în diverse structuri ale MAI sau ale Ministerului Justiţiei, dar fără succes.

Nu a avut noroc nici la Poliţia de Frontieră, nici la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, unde a picat examenul de grefier, în 2014.

CITEŞTE ŞI: Cele mai performante firme timișene în 2021, premiate la Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor!

O altă tentativă s-a petrecut la finalul lui 2016, când a participat la concursul organizat de IPJ Timiş, pentru ocuparea unuia din cele 77 de posturi de execuţie vacante – specialitatea ordine publică.

A ratat angajarea, pentru că a picat testul psihologic, dar a avut mai mult noroc la Poliţia Locală Dumbrăviţa, unde a fost numit şef.

Dovada este pe site-ul IPJ Timiş, unde a fost publicat rezultatul concursului şi unde scrie negru pe alb că Sead Ljajic a fost respins, pentru că este “inapt psihologic”.

“Eu am fost legitimată de acest domn în timp ce îmi exercitam atribuțiile de consilier local la Centrul de Zi din comună. A fost o acțiune comandată de domnul primar. De față erau copiii, toți minori și părinții acestora. Avea un comportament deviant, arogant, parcă atunci m-a vazut pentru prima dată. Da, eu am o dispută cu acest domn, pentru că este beneficiarul unei Autorizații de construire ilegală. Acum aflu stupefiată că domnia sa a fost respins la concursul organizat de IPJ Timiș deorece a fost inapt psihologic. Mă întreb cum a fost posibil să fie apt pentru Poliția Locală din Dumbrăvița? Chiar mă simt în pericol”, a declarat consilierul local Alina Sperlea, pentru sursadevest.ro.

Contactat telefonic, șeful Poliției Locale din Dumbrăvița neagă faptul că ar fi picat examinarea psihologică.
Dă vina pe cei din IPJ Timiş care l-ar fi trecut inapt deşi el trecuse testul.

“Nu este adevărat că aş fi picat acel examen. Am fost declarat apt. Probail cei de la cadre, de la Resurse Umane, au trecut… Eu nu m-am mai prezentat la examenul scris. Am trecut examenul psihologic şi medical, dar nu m-am mai prezentat la examenul scris şi nu m-am dus să îmi încheie fişa şi mă gândesc că au greşit”, susţine şeful Poliţiei Locale Dumbrăviţa, Sead Ljajic.

Interesant este Ljajic că nu a contestat documentul IPJ, care îl declară inapt psihologic, deşi legea îi permitea acest lucru.

Sub semnul întrebării este pusă şi relaţia pe care şeful Poliţiei Locale o are cu primarul comunei.

Sead Ljajic este un apropiat al USR și al edilului Horia Bugarin, care este acuzat că l-a angajat pe Sead, pentru a spăla rufele murdare din Primărie.

CITEŞTE ŞI: Iluminat public modern, pe încă șapte străzi din oraș! Investiția e de peste un milion de lei

Locuitorii din Dumbrăvița sunt revoltați și pe faptul că Sead Ljiajic a primit ilegal, o autorizație de construcție fără a avea drept de servitute așa cum cere legea.

Nu știu dacă am drept de servitute, dar consider că autorizația este legală. Nu știu să vă dau detalii. Eu am depus cererea pentru autorizaţie, dar nu ştiu să vă spun despre dreptul de servitude. Dacă mă întrebaţi aspecte de ordin polițienesc, pot să vă răspund”, a mai spus Sead Ljajic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.