Skip to main content

Cele mai performante firme timișene în 2021, premiate la Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 29-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș!

Urmând tradiția unei îndelungate colaborări și în calitate de partener media al evenimentului, ne face o deosebită plăcere să vă invităm să fiți alături de noi şi firmele timişene la cea de-a 29-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș,eveniment care consfințește locul pe care companiile  timișene îl ocupă în elita afacerilor românești, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri”, transmit organizatorii.

Clasamentul pentru anul 2021 reunește 12.095 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 35.333 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.853 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime. Totodată, 151 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.          

Aflat la o nouă ediție, Trofeul de Excelență ACADEMICA onorează realizările universităţilor de stat timişene care le mențin ca actori vizibili în aria academică europeană.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde premii speciale, pentru momente aniversare și pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.    

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României  și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic și consular, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din străinătate, colaboratori, partenerii evenimentului, mass media.

Evenimentul are loc în data de 4 noiembrie, cu începere de la ora 1830 , la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș. (Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22)

Program:

1830    Primirea invitaţilor         

1845    Deschiderea ceremoniei de premiere

  • Mesaj al Președintelui CCIA Timiș
  • Mesaj adresat de I.P.S. Mitropolitul Banatului
  • Mesaj al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României
  • Mesaje ale oficialilor administraţiei publice locale și inivitaților de onoare

2000     Acordarea Trofeului ARS GRATIA ARTIS

 Acordarea Trofeului de Excelență ACADEMICA

 Acordarea diplomelor şi trofeelor pentru locurile I, II și III

 Premii speciale, momente aniversare
            Gala de Decernare a Trofeului de Excelenţă

            Cină festivă, intermezzo-uri muzicale

 În concert: PHASER  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.