Skip to main content

Scandal în trafic, sfârşit într-o baie de sânge! Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte

Un incident banal, pornit de la un incident în trafic, s-a terminat într-o bătaie în toată regula, iar unul dintre protagonşti a fost înjunghiat.

Totul a început pe o stradă din Timişoara, după ce o maşină în care erau doi fraţi, în vârstă de 19, respectiv 27 de ani, nu a acordat prioritate unui grup de adolescenţi.

A urmat un schimb dur de replici între cele două tabere, iar şoferul a tras pe dreapta pentru a le cere socoteală puştanilor cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani.

CITEŞTE ŞI: Locul secret, care adăposteşte victimele violenţei domestice! Femei şi copii, ajutaţi să o ia de la capăt, de doamnele din Lions Diamond Club Timişoara

Cei doi fraţi s-au dat jos din autoturism, iar de aici până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.

La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe cel de 19 ani.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de Poliţie care i-a ridicat pe cei implicaţi în altercaţie şi i-au dus la audieri.

Ulterior a fost identificat tânărul care şi-a înjunghiat rivalul, acesta fiind acuzat acum de tentativă de omor.

„Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-ar fi aplicat persoanei vătămate două lovituri cu cuțitul la nivelul umărului stâng și hemitoracelui stâng, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, presupunând intervenție chirurgicală de urgență”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Regal muzical, în inima Belgiei! Alexandrul Tomescu a oferit publicului bogăția sonoră a celebrei viori Stradivarius Elder-Voicu

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.