Skip to main content

Scandal în trafic, sfârşit într-o baie de sânge! Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte

Un incident banal, pornit de la un incident în trafic, s-a terminat într-o bătaie în toată regula, iar unul dintre protagonşti a fost înjunghiat.

Totul a început pe o stradă din Timişoara, după ce o maşină în care erau doi fraţi, în vârstă de 19, respectiv 27 de ani, nu a acordat prioritate unui grup de adolescenţi.

A urmat un schimb dur de replici între cele două tabere, iar şoferul a tras pe dreapta pentru a le cere socoteală puştanilor cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani.

CITEŞTE ŞI: Locul secret, care adăposteşte victimele violenţei domestice! Femei şi copii, ajutaţi să o ia de la capăt, de doamnele din Lions Diamond Club Timişoara

Cei doi fraţi s-au dat jos din autoturism, iar de aici până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.

La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe cel de 19 ani.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de Poliţie care i-a ridicat pe cei implicaţi în altercaţie şi i-au dus la audieri.

Ulterior a fost identificat tânărul care şi-a înjunghiat rivalul, acesta fiind acuzat acum de tentativă de omor.

„Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul i-ar fi aplicat persoanei vătămate două lovituri cu cuțitul la nivelul umărului stâng și hemitoracelui stâng, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, presupunând intervenție chirurgicală de urgență”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Regal muzical, în inima Belgiei! Alexandrul Tomescu a oferit publicului bogăția sonoră a celebrei viori Stradivarius Elder-Voicu

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.