Skip to main content

Scandal de proporţii, în care au fost implicaţi doi copii şi doi adulţi! Unul dintre minori a ajuns la spital, unde conflictul a reînceput

Un bărbat a sunat, în această după-amiază, la 112, şi a cerut ajutorul poliţiştilor, cărora le-a spus că a fost bătut de doi copii.

Incidentul s-a petrecut în Petroşani, judeţul Hunedoara, iar agenţii care au ajuns la locul indicat au constatat că totul a pornit de la o discuţie contradictorie.

Lucrurile au degenrat, iar minorii, în vârstă de 12, respectiv 14 ani, l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi picioarele.

CITEŞTE ŞI: Maia Sandu, la Timişoara: Orașul dumneavoastră are o semnificație profundă în istoria modernă a Europei

În scandal a intervenit şi iubita bărbatului, care şi-a înfipt dinţii în mâna băiatului de 14 ani.

Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la spital, spiritele s-au încins din nou.

De data aceasta, au fost implicate mama băiatului de 14 ani şi femeia care i-a muşcat copilul de cot.

Prima a lovit-o pe cealaltă, pentru a-şi răzbuna fiul.

„Între bărbatul de 38 de ani și cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuții în contradictoriu, cei doi minori lovidu-l pe bărbat cu pumnii și picioarele. Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului și l-a mușcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani. Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroșani, mama minorului în vârstă de 14 ani (care îl însoțea pe minorul agresat) ar fi amenințat-o și ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani (concubina bărbatului agresat)”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii cercetează acum de la ce a ponrit totul şi care este gradul de implicare în altercaţie a fiecărui adult şi copil,

În acest sens, au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și amenințare.

CITEŞTE ŞI: Video: Atenţie, şoferi! Evitaţi centura Timişoarei! Traficul este îngreunat de protestul fermierilor şi al transportatorilor

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.