Skip to main content

Şansă de neratat, pentru tinerii pasionați de folclor! Festivalul Gelu Stan îi provoacă să câştige faimă şi bani

Dacă ai între 15- 25 de ani, ești pasionat de folclor și vrei să te afirmi pe scena muzicală, Festivalul – Concurs Gelu Stan este șansa ta.

O experiență artistică intensă și un pas important în cariera muzicală: vei putea fi pe aceeași scenă cu orchestra profesionistă a Ansamblului Banatul, condusă de dirijorul Sebastian Roșa, și vei participa direct la realizarea  unui eveniment de amploare, organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.

CITEŞTE ŞI: Filmul calvarului trăit de migranţii sechestraţi într-un apartament din Timişoara! Unul a murit în timp ce încerca să evadeze

Condițiile de participare și informații suplimentare se găsesc la tel 0256/435158, email cecart@cecart.ro sau pe site-ul instituției ww.cecart.ro.

Până joi, 22 februarie 2024, ora 14:00 sunt acceptate toate documentele necesare înscrierii în competiție. Rezultatele preselecției vor fi afișate pe site-ul instituției www.cecart.ro, vineri, 23 februarie 2024, ora 18:00.

Concursul, decernarea premiilor și spectacolul de gală al laureaților vor avea loc miercuri, 13 martie 2024, la sala Capitol a Filarmonicii Banatuldin Timișoara.

Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca.

Se vor acorda următoarele premii în bani: Marele Premiu – 4000 lei, Premiul I – 3000 lei, Premiul II –  2000 lei, Premiul III – 1500 lei, 3 Premii speciale în valoare de 800 lei, Premiul Radio și Premiul ”Tinereții” acordat de familie maestrului Gelu Stan.

Evenimentul se desfășoară cu susținerea financiară a Consiliului Județean Timiș.

CITEŞTE ŞI: Miere, bucurie și tradiție! Se fac pregătiri pentru a 13-a ediţie a celui mai dulce târg din judeţul Timiş

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.