Skip to main content

Filmul calvarului trăit de migranţii sechestraţi într-un apartament din Timişoara! Unul a murit în timp ce încerca să evadeze

Anchetatorii care au instrumentat cazul celor doi bărbaţi din Sri Lanka, ţinuţi cu forţa, într-un apartament de pe Calea Torontalului au finalizat cercetările şi au trimis dosarul în judecată.

Cazul şocant a ieşit la iveală la finalul lunii august 2023, când migranţii au încercat să evadeze.

Au improvizat o frânghie din cearceafuri şi au încercat să coboare de la etajul 5, însă unul dintre ei a căzut şi a murit pe loc.

CITEŞTE ŞI: Miere, bucurie și tradiție! Se fac pregătiri pentru a 13-a ediţie a celui mai dulce târg din judeţul Timiş

Indivizii care i-au sechestrat, doi bărbaţi din Pakistan, au ajuns în arest preventiv, iar acum au fost trimişi în judecată.

Detaliile din rechizitoriul procurorilor sunt terifiante şi descriu, chinurile la care au fost supuşi srilankezii.

“În fapt, s-a reținut că, în perioada 25.08.2023-28.08.2023, inculpații T.M. și H.A. i-au adăpostit într-un apartament situat în mun. Timișoara pe S.L.D.C și R.P.D.D.P., cu scopul de a-i trece ilegal frontiera de stat a României, în scopul ajungeri în Italia. În aceeași perioadă, inculpații T.M. și H.A. le-au lipsit de libertate pe persoanele mai sus menționate, prin împiedicarea părăsirii apartamentului respectiv, perioadă în care le-au lovit, le-au legat cu mâinile la spate, le-au pus căluș în gură, filmându-le în aceste poziții, filmări pe care le-au trimis unor persoane din anturajul victimelor în scopul obținerii de bani, determinându-le astfel pe S.L.D.C și R.P.D.D.P. să se salveze prin coborârea pe o frânghie improvizată de la fereastra dormitorului, acțiune în timpul căreia victima R.P.D.D.P. a căzut și a decedat, iar persoana vătămată S.L.D.C. s-a refugiat într-un alt apartament din același bloc”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Cei doi pakistanezi sunt acuzaţi de trafic de migranți şi lipsire de libertate în mod ilegal urmată de moartea victimei.

CITEŞTE ŞI: Călcat de mascaţi, după ce a furat până şi topoarele dintr-o gospodărie! Hoţul a ajuns în arest

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.