Skip to main content

Miere, bucurie și tradiție! Se fac pregătiri pentru a 13-a ediţie a celui mai dulce târg din judeţul Timiş

Pregătirile pentru cel mai duce eveniment, organizat an de an, în localitatea Ghiroda, sunt în toi.

Este vorba despre Târgul Apicol de la Ghiroda, ajuns la cea de-a XIII-a ediție, care va avea loc în perioada de 9-10 martie 2024, în curtea Căminului Cultural.

Evenimentul va atrage comercianți și apicultori din toate colțurile țării, care vor beneficia de spații special amenajate pentru a-și expune diversitatea de produse apicole și din miere.

CITEŞTE ŞI: Spectacol cu accente istorice la Teatrul Național din Timișoara: 165 de ani de la Unirea Principatelor

În cele două zile ale târgului, vizitatorii vor avea oportunitatea de a participa la spectacole și momente artistice, iar cei mici sunt invitați să se alăture atelierelor și activităților special create pentru ei.

Ediția din acest an va continua tradiția invitaților speciali, atât din țară, cât și din străinătate, care vor susține conferințe pe teme de interes în domeniul apicol.

“Vă îndemnăm să vă alăturați deschiderii Târgului Apicol sâmbătă, 9 martie, și să participați la toate activitățile desfășurate pe parcursul întregii zile. Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună două zile pline de descoperiri și bucurie în universul apicol.În perioada următoare, așteptăm producătorii și comercianții din domeniu să se înscrie cu intenția de a participa la acest târg, la numărul de telefon +40 755 081 340 – persoană de contact, Felician Demea. Pentru mai multe detalii, urmăriți-ne și pe pagina de Facebook Târgul Apicol Ghiroda”, transmit organizatorii.

CITEŞTE ŞI: Călcat de mascaţi, după ce a furat până şi topoarele dintr-o gospodărie! Hoţul a ajuns în arest

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.