Skip to main content

Salvezi o viaţă şi câştigi un bilet de o zi la UNTOLD sau Neversea! Când ajunge caravana BLOOD NETWORK, la Timişoara?

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea dau startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, care a ajuns, în acest an, la a 9-a ediție.

De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

În 2023, campania BLOOD NETWORK îi așteaptă pe eroii care salvează vieți să se implice, să susțină donarea de sânge și să se bucure de cele mai frumoase experiențe de festival.

CITEŞTE ŞI: A gonit nebuneşte, cu poliţiştii pe urme! Ce au descoperit oamenii legii după o urmărire de câţiva kilometri?

Perioada de desfășurare este 13 mai – 25 iunie, iar donatorii sunt așteptați atât la caravana mobilă, care va ajunge în 12 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară.

Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.

În 2023, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA se alătură campaniei BLOOD NETWORK și pune la dispoziție ambulanțe în fiecare dintre cele 12 orașe.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare.

Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2023

13 – 14 mai – Cluj-Napoca, Kaufland – Strada Fabricii 12

20 – 21 mai – Târgu Mureș, Kaufland –  Strada Gheorghe Doja 66

20 – 21 mai – Timișoara, Kaufland –  Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin

27 – 28 mai – Craiova, Kaufland – Calea București 72

27 – 28 mai – Alexandria, Kaufland – Calea București 168

3 – 4 iunie – Sibiu – Kaufland – Strada Sibiului, DN 1A

3 – 4 iunie – Piatra Neamț – Kaufland – Strada Obor 2A

10 – 11 iunie – Zalău, Kaufland – Bulevardul Mihai Viteazul 49

17 – 18 iunie – Ploiești, Kaufland – Strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918

17 – 18 iunie – Galați, Kaufland – Bulevardul Henri Coandă 7

24 – 25 iunie – București, Kaufland – Strada Mihail Sebastian 88C

24 – 25 iunie – Constanța, Kaufland – Bulevardul Tomis 437

,,La fiecare ediție am fost impresionați de implicarea extraordinară a fanilor UNTOLD și Neversea în această campanie care are scopul de a salva vieți. BLOOD NETWORK a ajuns la a 9-a ediție și am reușit să salvăm, cu ajutorul donatorilor, zeci de mii de vieți. Anul acesta am inclus în caravana BLOOD NETWORK două orașe, este vorba de Alexandria și Galați, avem suportul partenerilor noștri de tradiție de la Kaufland și al medicilor. În acest an ni se alătură și rețeaua Regina Maria, care ne oferă suport logistic. Noi îi așteptăm pe oamenii de bine la caravana mobilă, care ajunge în 12 orașe din România, dar și la centrele de transfuzii din țară. Suntem încrezători că vom reuși să primim mulți tineri donatori care vor să facă o faptă bună, să salveze o viață și să se bucure de experiențele noastre de festival, fie la UNTOLD, fie la Neversea”, spune Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe.

De multe ori, salvarea unei vieţi depinde de 450 de mililitri de sânge, iar spitalele din țară au nevoie anual de 500.000 de unități de sânge.

 Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, vor atașa o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

CITEŞTE ŞI: O nouă conferință din seria „La UVT, Cultura este Capitală”! Eseistul și criticul literar, Mircea Martin, conferențiază pe tema „Cultură și ideologie”

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

Pentru UNTOLD:

https://forms.monday.com/forms/e8bdd388d31d7394a3e6919a444e1606?r=use1

Pentru Neversea:

https://forms.monday.com/forms/c623913372bb06667731a23ebae27401?r=use1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.