Skip to main content

S-a dat startul la donaţii pentru Timotion 10 – Timişoara se mişcă!

Timotion, anunţă că, în prag de sărbători, se pot face fapte bune pe platforma Timotion, unde s-a dat startul la donaţii pentru 17 proiecte comunitare din judeţul Timiş.

Timotion este un eveniment cu tradiție în Timișoara, de 10 ani el aduce oameni, organizaţii şi companii împreună, iar impactul său major în comunitate se traduce prin: peste 26.000 de alergători și bicicliști participanţi la curse, peste 1.000 voluntari implicați, donaţii de peste 2.563.000 lei strânse pentru 146 proiecte comunitare care au adus schimbare în bine acolo unde au acţionat.

Organizaţiile care pot fi susţinute printr-o donaţie sunt:

 • Asociaţia „Action for People”, cu proiectul „Împreună pentru șanse egale”
 • Grupul de inițiativă ATLAS al Colegiului Naţional Bănățean cu iniţiativa „ATLAS – Clubul de robotică din CNB”
 • Asociația „Colț de Banat”, cu proiectul „COPII. CARTE. COMUNITATE”
 • Asociația „Copii și Zâne” care au imaginat proiectul „Și Pișcoțel merge în excursie!”
 • Asociația „Educația la Sat” şi proiectul „Şcoala de vară la sat”
 • Asociația „Little People Romania” – „Cursa împotriva cancerului la Timotion X”
 • LOGS – Grup de Inițiative Sociale, cu iniţiativa „Timișoara #AlăturiDeRefugiați”
 • Asociația „Micile Comori”, cu proiectul „Micile Comori – Dincolo de cuvinte”
 • Asociația „Piticii Monei” şi iniţiativa lor „1.000 de cărți, 1.000 de suflete”
 • Școala Gimnazială nr. 2, din Timişoara, cu iniţiativa lor denumită „Să dăm culoare școlii”
 • Școala Gimnazială nr. 27, din Timişoara pentru „Biblioteca școlară, portal spre (lectură și) cunoaștere”
 • Şcoala Gimnaziala Boldur cu „Laboratorul Educativ Itinerant”
 • Asociația „Școala mamei junior” şi iniţiativa „Salvăm vieți contra cronometru”
 • Asociația „Seeds of Kenosis” cu iniţiativa lor „Kenosis Education – educație de calitate pentru toți copiii din Cernăteaz, Giarmata”
 • Asociația „Superhumans PSI” şi proiectul „Superhumans: minte sănătoasă în corp sănătos”
 • Fundația „United Way Romania”, cu proiectul „CrossLectura – Creatori mici de povești mari”
 • Asociația „Caravana cu Medici”, cu iniţiativa lor „Caravana cu Medici – consultații medicale gratuite”

„Timotion este o manifestare de «cursă lungă» a comunității, este locul unde oamenii își redescoperă sentimentul de apartenență la comunitatea timişoreană a generozităţii. Invităm oamenii să susțină cel mai frumos eveniment sportiv filantropic din comunitatea noastră și cele 17 proiecte comunitare propuse pentru ediția Timotion 10. La Timotion puterea comunităţii prinde formă şi îţi dă satisfacţia pe care o ai atunci când ai dat o mână de ajutor unui proiect care schimbă lumea în mai bine.” a declarat Daniela Chesaru, directoarea Fundației Comunitare Timişoara.

„Timotion: Timișoara se mișcă!” este un mecanism de finanţare, cu o componentă sportivă și filantropică, implementat de Fundaţia Comunitară Timişoara şi Clubul sportiv Asociaţia Alergotura, aflat la ediţia cu numărul 10.

Mai multe informații despre proiectele Timotion 10, obiectivele și formatul evenimentului, precum și despre organizatori, se găsesc la www.timotion.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.