Skip to main content

Proiectul arTMonia al Filarmonicii Banatul, le aduce un motiv de voie bună timișorenilor, în Ajun de Crăciun

Cei care nu au reușit să ajungă la concertul vocal-simfonic extraordinar de Crăciun al Filarmonicii Banatul Timișoara de aseară, primesc o colindă virtuală: „𝑃𝑟𝑎𝑧𝑛𝑖𝑐 𝐿𝑢𝑚𝑖𝑛𝑜𝑠”, interpretată de 𝟑𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢 reuniți de aceeași pasiune: muzica.

Proiectul 𝐚𝐫𝐓𝐌𝐨𝐧𝐢𝐚, menit să aducă mai aproape emoția sărbătorii nașterii Domnului, este o inițiativă a Filarmonicii Banatul Timișoara, cel îl are alături pe maestrul Cristian Macelaru, sub bagheta căruia s-au reunit în armonie, și în 2023, vocile orașului:

Corul Parohiei Dacia

Corul Amicus Timișoara

Corul Bisericii Baptiste Betel Timișoara

Corul Bisericii Penticostale Elim Timișoara

Corul Exultate

Corul Avocaților Baroului Timiș

Corul Facultății de Muzică și Teatru Timișoara

Corul Operei Naționale Române din Timișoara

Corul comunitar – pregătit de maestrul Iosif Todea

Corul „Ion Românu” al Filarmonicii Banatul Timișoara – dirijor Iosif Todea

Eveniment realizat cu sprijinul Timișoara 2023 și Cinema Timiș.

Filmarea și montajul au fost realizate de Video TeaM – Production House

Sunet: Mtzone Maui

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.