Skip to main content

S-a dat singur de gol! Cum a fost prins un tânăr de polițiști, cu droguri asupra sa?

Polițiștii locali, aflați în patrulare, au depistat un tânăr drogat, în plină stradă.

Ceea ce l-a dat de gol pe bărbat a fost faptul că își ținea cu greu echilibrul, se deplasa haotic și, mai mult, mergea chiar pe liniile de tramvai. El a fost găsit de oamenii legii pe strada Avram Imbroane.

CITEȘTE ȘI: Se dă startul la UVT Liberty Marathon! Timișoara, pe harta maratoanelor

Tânărul are 19 ani și este din localitatea cărășeană Ticvaniul Mare.

Polițiștii au găsit asupra lui un plic cu resturi vegetale, de culoare verde-olive, din categoria substanțelor psihoactive, despre care a declarat că le-a cumpărat pentru consum propriu.

CITEȘTE ȘI: Moarte șocantă! Un tânăr de 19 ani a fost găsit fără viață, în casa iubitei sale!

Au fost întocmite documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.