S-a dat alarma, aproape de frontieră! A fost chemat de urgenţă un echipaj medical să facă triaj epidemiologic

Un control de rutină, pe linia combaterii migraţiei ilegale, i-a pus pe jar pe poliţiştii de Frontieră, care au depistat trei maşini în trafic.

Autoturismele au fost oprite în apropierea graniţei, la ieşire din localitatea Surducu Mare, judeţul Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: A scăzut procentul infectaţilor cu coronavirus! Astăzi au fost raportate peste 300 de cazuri noi

În cele trei autoturisme, alături de şoferi erau zece cetăţeni străini, inclusiv cop11, care nu aveau documente de identitate asupra lor.

La faţa locului a fost solicitat de urgenţă, un echipaj medical care a efectuat triajul epidemiologic al celor 10 persoane care ulterior au fost duse, împreună cu şoferii, la sediul Poliţiei de Frontieră.

“În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că cele zece persoane descoperite sunt cetăţeni din Siria, Iran, Irak, Afganistan şi Yemen, cu vârste cuprinse între 15 şi 44 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că şoferii români intenţionau să îi ajute pe cetăţenii străini în încercarea lor de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Acum, cei 10 cetăţeni străini sunt cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea sunt cercetaţi şi şoferii care îi transportau şi care s-au ales acum cu dosare penale pentru trafic de migranţi.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Stare de alertă în Timiş! Zeci de gospodării inundate! Au fost chemaţi pompieri aflaţi în timpul liber

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.