Skip to main content

Rute aeriene noi, operate de Wizz Air! Ajungi mai repede, pe una dintre cele mai frumoase insule greceşti, direct din Timişoara

Compania aeriană Wizz Air a anunţat astăzi introducerea noi rute de pe aeroporturile din Bucureşti şi Timişoara.

Din capitală, vei putea zbura direct către Luxemburg și Skiathos, iar din Timișoara către Zakynthos. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 149 RON**.

„Ne face plăcere să adăugăm mai multe destinații de vacanță și city-break rețelei din România, oferind clienților noștri mai multe ocazii pentru a explora orașe noi și de a se bucura de vacanța de vară. Noile rute operate de la Timișoara și București către Luxemburg, Zakynthos și Skiathos vor oferi pasagerilor români aventuri și experiențe de neuitat. La WIZZ, oferim în continuare rute cu tarif redus către o serie de destinații minunate și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul flotei noastre noi și sustenabile de aeronave Airbus”, spune Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager.

CITEŞTE ŞI: Stare de alertă, la Casa de Cultură Orăştie, după ce a fost descoperită o grenadă defensivă

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție.

Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Programul noilor curse aueriene este următorul:

În paralel, Wizz Air caută candidați energici pentru posturile sale dedicate echipajului de cabină și echipajului de zbor din România, organizând periodic prin intermediul rețelei WIZZ Zile ale Porților Deschise.

Puteți găsi următoarele sesiuni de recrutare aici.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.