Skip to main content

Om încarcerat, după un impact violent, între două maşini! Din cauza accidentului, drumul este blocat pe ambele sensuri de mers

Accident rutier grav, în urmă cu puţin timp, în care au fost implicate două autoturisme şi, din primele informaţii, o persoană a rămas încarcerată.

S-a întâmplat pe DJ 572, la ieșire din localitatea Berzovia, spre Ramna, în judeţul Caraş-Severin, unde s-au deplasat de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Pe lângă pompieri, medici şi poliţişti, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de descarcerare.

Din cauza accidentului, drumul este blocat, la această oră, pe ambele sensuri de mers.

UPDATE

În accidentul rutier au fost implicate 4 persoane, dintre care şi un copil

Echipajul de descarcerare a acționat rapid pentru a-l scoate pe unul dintre șoferii implicați în accident, care, în urma impactului, rămăsese blocate printre fiarele mașinii.

Acesta a fost preluat, în stare de conștiență, de către ambulanță și dus la cel mai apropiat spital.

Și celelalte trei victime au fost duse la spital, cu diverse leziuni şi traumatisme, însă toate erau constiente și cooperante.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.