Skip to main content

Rugbiștii timișoreni încheie a doua săptămână de pregătiri! Un jucător aflat în probe a semnat!

SCM USV Timișoara a pus accentul pe pregătirea fizică și în cea de-a doua săptămână de după intersezon.

Unul dintre cei doi jucători aflați în probe a fost reținut în lot și a semnat un contract valabil până la 31 decembrie 2024.

Este vorba despre un rugbist din naționala Kenyei, Mumbi Melvin Thairu. Născut la 17 martie 1997 (26 de ani), Melvin a debutat pentru Kenya în 2019.

Jucătorul de 120 kg și 184 cm evoluează pe postul de pilier, dar poate juca și în linia a doua. El vine de la RC Gura Humorului pentru care a fost integralist în patru partide și a înscris un eseu, în 2023.

În schimb, talonerul Rohan Schwartz (Africa de Sud), tot de la RC Gura Humorului, nu a fost păstrat.

Grupul leilor îi are alături, de acum, pe pilierul Alexandru Țăruș și pe jucătorul georgian de linie a III-a Aleksandre Kalmakhelidze. 

„Mă bucur că am reușit să revin acasă, căci Timișoara este acasă pentru mine. Chiar dacă lotul s-a schimbat față de acum șapte-opt ani când am plecat, băieții sunt la fel, sunt uniți și m-au primit cu brațele deschise. Căldura nu ne ajută în acest moment al pregătirilor, dar tragem de noi. Avem nevoie de câteva săptămâni bune de pregătire fizică, sunt importante”, spune Alexandru Țăruș.

Partea secundă a campionatului începe la 12 august, dar programul său nu a fost publicat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.