Skip to main content

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Centrul istoric al Timișoarei este inima orașului nostru, dar, din păcate, a suferit o serie de neglijențe în ultimii ani. Este timpul să intervenim și să redăm acestui loc frumusețea și vitalitatea de altădată”, este de părere Robu.

Nicolae Robu a subliniat importanța revitalizării centrului istoric nu doar pentru păstrarea identității culturale a orașului, ci și pentru stimularea dezvoltării economice locale, mai ales a afacerilor din domeniul HORECA, prin creșterea numărului de turiști și a investițiilor care să-i crească atractivitatea.

Centrul istoric a fost gândit de noi să fie un loc de care timișorenii să fie mândri și în care ei și turiștii să se simtă bine. El trebuie să găzduiască permanent evenimente culturale – expoziții, spectacole, happening-uri, festivaluri – și alte activități care să-i dea viață și dinamism”, a adăugat Robu.

Pe lângă revitalizarea centrului istoric, candidatul asumă o mulțime de alte obiective importante pentru comunitatea locală, printre care eliminarea taxei pe parcarea rezidențială, reducerea taxelor și impozitelor și stimularea economiei locale, modernizarea transportului public, redeschiderea grădinii zoologice, după un amplu proiect de modernizare și extindere, modernizarea radicală a Parcului Copiilor, îmbunătățirea serviciilor sociale și crearea de noi locuri de muncă.

Cu aceste planuri, Nicolae Robu aspiră să transforme Timișoara într-un oraș modern și atractiv, în care locuitorii să se bucure de o viață mai bună și turiștii să descopere bogăția culturală și istorică a orașului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.