Skip to main content

Incendiu devastator la un sălaș! Mai multe animale au pierit! Pompierii s-au chinuit ore în șir pentru a stinge flăcările violente

Mobilizare a pompierilor, noaptea trecută, pentru a lichida un incendiu puternic izbucnit la un sălaș.

Flăcările au izbucnit în municipiul Reșita, iar la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție.

Pompierii au localizat incendiul, care se manifesta la nivelul întregului sălaș, dar și la alte patru construcții din apropiere.

De asemenea, din nefericire, focul a mistuit mai multe păsări, iepuri și un câine, dar pompierii au reușit să salveze din calea flăcărilor alți opt iepuri și cinci păsări, un foișor, alte anexe folosite pe post de depozit și o locuință învecinată.

„Azi-noapte, în jurul orei 02:10, pompierii reşiţeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un sălaş din municipiul Reşiţa, cu două autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără, la nivelul sălașului și patru anexe, pe o suprafață de aproximativ 200 mp”, transmite ISU Caraș-Severin.

După mai bine de patru ore de eforturi considerabile, pompierii reșițeni au reușit să lichideze incendiul.

Flăcările violente au distrus complet sălașul, dar și cele patru anexe, cu tot cu bunurile materiale din interior, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime umane.

Pompierii spun că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza supraîncălzirii circuitelor electrice.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.