Skip to main content

Cristian Moş îşi pregăteşte ieşirea din USR! În atacă dur pe Dominic Fritz, despre care spune că a transformat partidul într-un instrument de manevră

Despre plecarea lui Cristian Moş de la USR se vorbeşte de câteva săptămâni, iar acum, acesta recunoaşte că nu se mai regăseşte în partidul pe care l-a fondat, în Timiş, în anul 2016.

Nu spune însă ce cale va lua, însă conform unor surse din interiorul PSD, acesta este în discuţii să candideze sub sigla social dmocraţilor, la alegerile din iunie.

Asta în contextul în care USR l-a tras pe linie moartă, iar Moş dă vina pe politica dusă de Dominic Fritz.

„Filiala USR Timiș nu mă mai reprezintă. 

Astăzi, această organizație nu mai este decât un instrument de manevră nu doar pentru Dominic Firtz, ci mai nou și pentru Alin Nica. 

ADN-ul USR nu mai există – a devenit oficial un partid „toți la fel”.

Astăzi, Fritz se ține de mână cu Ludovic Orban și Băsescu, unii dintre dinozaurii din cauza cărora am intrat în politică noi, ceilalți.

În 2021, am crezut sincer că Dominic Fritz poate duce mai departe misiunea noastră, că el poate crește filiala USR Timiș și că înțelege de ce e important să ai în spate o filială județeană puternică, chiar dacă tot ce îți dorești e Primăria Timișoara.

Mă întreb oare câți primari o să mai aibă USR  în Timiș după alegerile din 9 iunie?

Sau mai bine hai să ne întrebăm câte filiale locale active mai avem în județ azi?

Ce s-a ales de toată munca noastră de construcție din 2016 până în 2021? 

Incapabil să aibă încredere în forța noastră ca echipă, Dominic Fritz a ales să joace murdar, să facă pacturi cu cele mai îndoielnice personaje din peisajul politic local, să se comporte exact ca un politician de rit vechi.

Nimeni nu vorbește despre cum timp de 3 ani și pânâ acum 3 săptămâni, ordinul de partid era: „Atacați-l pe Alin Nica!”, cel care sabota activitatea lui Fritz la orice pas. Iar acum, brusc, trebuie să aplaudăm când Nica spune că „simte că s-a întors acasă, lângă noi în USR”.

Aceasta nu este politica pe care eu vreau s-o fac. 

Eu sunt tot cel din 2016 – cel care a fondat USR Timiș cu mare încredere, pus pe treabă și care crede sincer că doar cu oameni muncitori și corecți se pot obține rezultate.
Iar rezultatele sunt singurele care contează în fața celor care ne oferă încrederea lor – cetățenii. 

Voi continua munca mea de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, dar și parcursul politic așa cum consider că este corect față de cei care mi-au dat votul de încredere.

Mai am putere de muncă și chef de treabă. 

Mergem înainte cu oameni buni și încredere că putem să construim pe baze sănătoase, fără compromisuri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

INFORMARE PUBLICĂ!

Această informare este efectuată de: JUDEȚUL TIMIȘ prin CONSILIUL JUDEȚEAN, Blvd. Revoluției din 1989 nr. 17, cod. 300034, Timișoara, jud. Timiș, reprezentată de Alin Adrian NICA – în calitate de președinte CONSILIUL JUDEȚEAN TIMIȘ, ce intenţionează să solicite de la  ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT  aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor aferente obiectivului […]

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.