Robu, pe șantierul pasajelor subterane de pe inelul doi, din zona Iulius Mall!

Traficul pe inelul doi va fi reluat imediat după ieșirea din iarnă!

Lucrările la complexul de pasaje pe două niveluri subterane de pe inelul 2 au avansat. Acestea ar urma să lege Calea Sever Bocu și intersecția cu bulevardul Antenei.

Concret, pe jumătate din tunelul pe 4 benzi carosabile de pe primul nivel subteran -tunel care, reamintesc, face legătura între Str. Calea Sever Bocu (partea din aceasta din zona Pieței Consiliul Europei) și intersecția giratorie Bd. Antenei – Inelul 2 (partea din acesta ce vine dinspre Str. Baader)- s-au dat deja jos cofrajele și se lucrează acum la instalația electrică, iar pe cealaltă jumătate se va ajunge în acest stadiu în circa o lună. Celălalt tunel, care leagă cu câte o bandă carosabilă pe sens, etajul doi subteran al noii parcări din cadrul proiectului Open Ville, aflată în construcție în fază avansată și ea, de Str. Demetriade, perpendicular pe primul, situat la nivelul 2 subteran, deci care trece pe sub primul este deja gata”, spune primarul Nicolae Robu.

Investiția este un pravită, făcută de dezvoltatorul proiectului Open Ville, însă lucrările au fost gândite de municipalitate, pentru descongestionarea traficului în zonă.

Reamintesc, aceste lucrări sunt gândite de Primăria Timișoara și impuse ca sarcină dezvoltatorului proiectului Open Ville, dl. Iulian Dascălu, un om excepțional, un român demn de toată lauda pt investițiile deosebite făcute și în București și în Iași și în Cluj, dar niciunde la nivelul celor din Timișoara. Menționez că Primăria Timișoara, sprijinind la maxim investițiile în oraș, și impune investitorilor, tuturor, evident, în termenii în care îi permite legea să o facă, armonizarea intereselor lor cu interesul public”, mai spune Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.