Skip to main content

Robu conduce detaşat în sondajul PNL, privind opţiunile timişorenilor pentru Primărie. Fritz este la o diferenţă de 15 procente în spatele lui

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, are cele mai mari şanse să revină în funcţie, conform celui mai recent sondaj realizat de PNL.

Preşedintele liberalilor din judeţ, Alin Nica, spune că în ultima perioadă, de când Robu este asumat de PNL, acesta a crescut în intenţia de vot şi este singurul candidat capabil să îl învingă pe Dominic Fritz.

Problema este însă că celelalte partide încă nu i-au desemnat pe cei care vor intra în lupta electorală de anul viitor.

“Am sondat cinci variante din partea PSD. Sunt sondaje de uz intern şi de aceea nu le vom face cunoscute. Sunt sondaje profesioniste, evident. Nu vorbim despre sondaje pe care le mai fac, din când în când, pe facebook, care dau informaţii, dacă ştii să le intrepretezi corect, care sunt utile şi ele, Dar, dacă cineva consideră că un sondaj pe facebook are relevanţă pentru la nivelul comunităţii în ansamblu, înseamnă că e paralel cu realităţile”, spunea miercuri, Nicolae Robu, care a refuzat să dezvăluie cifre din cercetarea sociologică realizată de Sociopol, în luna noiembrie.

A făcut-o însă, şeful lui de partid, Alin Nica, la PODcast pe Bega, realizat de jurnaliştii Cosmin Ţîntă şi Mircea Opriş.

Preşedintele PNL Timiş este ferm convins că Dominic Fritz îşi va încheia cariera administrativă anul viitor, în contextul în care este cu mai bine de 15 procente în spatele lui Robu.

“47% dintre timişoreni l-ar vota pe Nicolae Robu, dacă duminică ar fi alegeri, comparativ cu puţin peste 30% câţi l-ar vota pe Fritz. Distanţa este semnificativ apreciabilă şi se polarizează, faţă de sondajul din iulie, pe care noi l-am făcut”, a spus preşedintele PNL Timiş.

De altfel, zilele trecute, Nica glumea pe seama actualului primar, despre care spunea că de anul viitor va deveni suporter al echipei Oţelul Galaţi şi va juca Solitaire, de Ziua Naţională a României.

Făcea referire la scandalurile din mediul online, unde Fritz a fost criticat pentru fotografiile în care a fost suprins uitându-se plictisit, în telefon, la ceremoniile de 1 Decembrie şi pentru prestaţia Deliei care a interpretat, pe scena TM2023, piesa “OTZL GLTZ – Oţelul e viaţa mea”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.