Skip to main content

Rezultate remarcabile pentru ACS Floreta Timișoara la Campionatul Național de Scrimă!

Performanțe remarcabile pentru ACS Floreta Timișoara la Campionatul Național de Scrimă, categoria floretă, seniori.

În acest weekend capitala României a găzduit Campionatul Național de Scrimă, categoria seniori, eveniment la care au participat cei mai talentați scrimeri din țară.

ACS Floreta Timișoara a fost reprezentată de sportivii săi, Darius Malekshahian, Alan Fey și Filip Efros – de 17, 14 și 13 ani – nefiind niciunul așadar încadrat în categoria de seniori, după criteriul de vârstă.

Sâmbătă, 18 mai, a avut loc proba de floretă individual, la care Darius a reușit să se claseze pe locul III,  câștigând astfel prima medalie de bronz la categoria seniori pentru clubul ACS Floreta Timișoara. Așadar, Darius Malekshahian a devenit primul sportiv din ultimii 30 de ani, născut și crescut în Timișoara, care reușește să câștige o medalie la Naționalele de scrimă, seniori, masculin.

Totodată, Fey Alan s-a clasat pe locul 15, o poziție respectabilă care reflectă dedicarea și efortul său, la doar 14 ani iar Efros Filip, la 13 ani, a ocupat locul 30, arătând progres și promisiunea unui viitor în scrima națională și internațională.

Probele pe echipe s-au disputat duminică, 19 mai, iar echipa ACS Floreta Timișoara s-a clasat pe locul 5, la un pas de podium, demonstrând potențialul lor în acest sport de elită.

Suntem extrem de mândri de realizările sportivilor noștri și îi susținem în fiecare pas pe care îl fac în parcursul lor profesional. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele competiții și suntem convinși că toți sportivii noștri, vor continua să ne reprezinte clubul cu cinste la nivel național și România, la nivel international, și să obțină rezultate impresionante ca categoriile lor de vârstă și nu numai”, transmit reprezentații Clubului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.