Skip to main content

Șpagă la frontieră! 100 de euro pentru ca un albanez să intre fraudulos în țară!

A vrut să între în România, alături de un un alt bărbat, însă s-a ales cu dosar penal.

Este vorba despre un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani, care a încercat să intre în țară, prin punctul de trecere Porțile de Fier II – I.T.P.F. Timișoara, alături de un albanez, pasager în autoturismul înmatriculat pe Italia.

Întrucât șoferul știa că pasagerul nu putea intra, legal, în România, acesta a strecurat, printre documentele pe care trebuia să le prezinte polițistului de frontieră, și o sumă de bani, pentru ca poliţistul care verifica actele, să închidă ochii.

Nu s-a întâmplat asta, iar bărbatul de 44 de ani s-a ales acum cu dosar penal pentru dare de mită.

„În urma controlului documentelor de călătorie s-a constatat că cetățeanul albanez nu îndeplinea condițiile de intrare în țară, neavând mijloace suficiente de subzistență. Cu ocazia verificărilor efectuate asupra documentelor, polițistul de frontieră a sesizat suma de 100 de euro în certificatul de înmatriculare al autoturismului, pentru a nu aplica măsurile legale. Au fost sesizați lucrătorii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită față de cetățeanul român”, transmite Poliția de Frontieră Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.