Revoltător! Pacienții dintr-un spital din Banat acuză că au fost prădați de hoți

Scandal de proporții, într-un spital din Timiș! Pacienții, cu ochii în patru, din cauza hoților, care le fură lucrurile personale.

Totul se întâmplă la Spitalul Municipal din Lugoj, acolo unde mai mulți bolnavi nu pot sta liniștiți și nu se pot recupera, de frica hoților care se perindă pe holurile spitalului.

Această situație nu le este însă străină nici conducerii spitalului, și nici poliției.

CITEȘTE ȘI: Cine este unul dintre bărbaţii care au murit ieri, în cumplitul accident, de pe DN 58?

Mai mulți oameni au făcut reclamații la poliție, însă nu puțini sunt bolnavii care nu au semnalat furturile, fiind convinși că un telefon de 100 sau 200 de lei sau a alte bunuri nu merită efortul unui drum până la secție.

Medicii și asistentele își arată și ei supărarea, mai ales pentru că, atât pe holuri, cât și la intrarea în spital nu există camere de supraveghere.

CITEȘTE ȘI: CCIA Timiș lansează o nouă serie a cursului de contabil

Astfel, odată ieșiți pe ușă cu buzunarele pline, hoții sunt dați uitării, iar oamenii legii nu pot face nimic, fiindcă nu există imagini video.

Potrivit lugojinfo.ro, cel care ar trebui să se ocupe de sistemul de monitorizare al spitalului este primarul orașului, care însă a investit în amplasarea a zeci de camere de supraveghere printre ruinele stadionului.

sursa foto: lugojinfo.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.