Skip to main content

Revenire în forță în handbalul timișorean! Milos Dragas consolidează echipa SCM Poli

Echipa de handbal SCM Poli își consolidează lotul cu un inter care a mai evoluat la Timișoara.

Este vorba despre sârbul Milos Dragas, care vine de la liderul campionatului sloven.

CITEŞTE ŞI: Plângeri penale pentru trei liberali din Timiș, în frunte cu Nica, după scandalul pliantelor electorale împărțite de Poștă împreună cu pensiile

Dragas a făcut parte din lotul SCM Poli care a câștigat Cupa României în 2019.

Născut pe data de 11 iunie 1990, la Pribas, el a jucat în Serbia, Bosnia și Herțegovina, Germania, Macedonia de Nord, Israel, România și Slovenia.

În țara noastră, Milos a mai evoluat la Odorheiu Secuiesc, Minaur Baia Mare și Potaissa Turda.

Interul în vârstă de 33 de ani a jucat în turul actualului sezon pentru liderul primei ligi din Slovenia, RK Trimo Trebnje, echipă ce a disputat turul preliminar din European League.

Dragas a marcat șase goluri în finala din 2019 a Cupei României, SCM Politehnica Timișoara – Steaua 31-27, meci disputat la Focșani.

Sârbul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire și va purta tricoul cu numărul 7.

CITEŞTE ŞI: Mesaj virulent al celui mai vocal poliţist din Timiş, pentru guvernanţi: vă tremură chiloţii, acolo în spatele birourilor!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.