Skip to main content

VIDEO Imagini din dronă, de la protestul fermierilor timișeni! Trafic îngreunat pe centura Timișoarei

Fermierii timișeni au protestat și astăzi, nemulțumiți de prețurile mari ale asigurărilor auto și ale accizelor la carburanți, în timp ce cerealele şi alte produse agricole sunt tot mai ieftine.

Revoltați, oamenii au pornit din toate zonele județului către Timișoara, pe șoseaua de ocolire a orașului, unde traficul a fost sufocat.

Zeci de tractoare și utilaje agricole au mărșăluit pe centură, punctul de întâlnire fiind sensul giratoriu de la Mahle (zona Aradului).

Fermierii au circulat cu viteză redusă, iar polițiștii au încercat să fluidizeze traficul, însă șoferii oricum au fost nevoiți să stea în coloane.

sursa video: facebook

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.