Skip to main content

Plângeri penale pentru trei liberali din Timiș, în frunte cu Nica, după scandalul pliantelor electorale împărțite de Poștă împreună cu pensiile

Scandalul pliantelor Partidului Național Liberal împărțite împreună cu pensiile, ia o amploare tot mai mare.

Zilele trecute, pensionarii din zona Lugojului au primit cupoanele de pensii capsate de un pliant cu numele liderului PNL Lugoj, Ionuţ Sîrbu şi al preşedintelui PNL Timiş, Alin Nica, preşedinte al CJ Timiş.

Social democrații timișeni reclamă că liderul PNL Timiș, Alin Nica, folosește Poșta Română pentru a-și face campanie electorală.

Materialele electorale distribuite seniorilor lugojeni erau inscripționate cu chipurile a doi liberali: președintele PNL Timiș, Alin Nica, și cel al PNL Lugoj, Ionuț Sârbu, iar de aici lucrurile devin foarte interesante pentru că cel din urmă este unul dintre directorii Poștei din Timiș, dar s-a suspendat din funcție pentru a fi numit consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa. Și mai important decât atât, pliantele electorale au fost distribuite fără a exista vreun contract între PNL Timiș și Poșta Română, cu presiuni pe poștași pentru a comite această ilegalitate.  Din toate aceste motive, am luat decizia de a depune plângeri penale pe numele lui Alin Nica, Ionuț Sârbu și Adrian Lulciuc, directorul Poștei, care formează o adevărată clică penală liberală, considerând că există indicii pentru comiterea unor infracțiuni, cum ar fi abuz în serviciu sau instigare la abuz în serviciu”, transmite PSD Timiș.

Între timp, Poşta Română a anunțat că suspendă, începând de vineri, serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.