Skip to main content

Revedere spectaculoasă! Caii sălbatici din zona Marila și-au refăcut apariția!

Caii sălbăticiți din preajma sanatoriului Marila și-au făcut din nou apariția, după o iarnă în care au stat la adăpost, departe de ochii curioșilor.

Caii sălbatici au fost scumpi la vedere în ultima perioadă, față de iernile trecute, și nu au ajuns în zona drumului național prea des. Zilele trecute au fost surprinși însă, la marginea DN 57B, în judeţul județul Caraș-Severin.

Vă reamintim că, în ultimii ani, drumarii de la SDN Caransebeș le-au amenajat, periodic, în funcţie de anotimp, locuri unde să se poată hrăni şi adăpa.

Acești cai sălbatici provin de la fostele CAP-uri din zonă sau de la exploatări miniere și forestiere abandonate. Lăsaţi în libertate, s-au adaptat condiţiilor climatice şi s-au înmulțit.

Caii sălbăticiți pot fi întâlniţi în apropierea localităților Marila, Brădet și Gârliște, dar și pe insula Ostrov, aflată lângă Moldova Nouă.

sursa foto: DRDP Timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.