Skip to main content

Restricții de circulație pe o arteră intens circulată din Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute alternative

Municipalitatea anunță noi restricții de circulație, în Timișoara, în perioada următoare.

La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei a aprobat restricționarea traficului pe strada Sf. Apostoli Petru și Pavel, între strada Holdelor și Calea Sever Bocu, pentru montarea unei conducte de apă în lungime de 667 m.

Astfel, în perioada 15 noiembrie – 28 februarie, vor continua lucrările la rețeaua de apă și canalizare, lucrări ce fac parte din obiectivul “CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 3”.

Peste 90% din proiect este deja realizat, iar lucrările la rețeaua de apă reprezintă etapa finală de execuție.

De menționat faptul că restricțiile privind circulația rutieră vizează două benzi din cele patru existente, urmând să se circule pe câte o bandă pe sens. Lucrările vor fi semnalizate corespunzător, mai spun reprezentanții municipalității.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.