Skip to main content

Restricții de circulație pe o arteră intens circulată din Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute alternative

Municipalitatea anunță noi restricții de circulație, în Timișoara, în perioada următoare.

La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei a aprobat restricționarea traficului pe strada Sf. Apostoli Petru și Pavel, între strada Holdelor și Calea Sever Bocu, pentru montarea unei conducte de apă în lungime de 667 m.

Astfel, în perioada 15 noiembrie – 28 februarie, vor continua lucrările la rețeaua de apă și canalizare, lucrări ce fac parte din obiectivul “CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 3”.

Peste 90% din proiect este deja realizat, iar lucrările la rețeaua de apă reprezintă etapa finală de execuție.

De menționat faptul că restricțiile privind circulația rutieră vizează două benzi din cele patru existente, urmând să se circule pe câte o bandă pe sens. Lucrările vor fi semnalizate corespunzător, mai spun reprezentanții municipalității.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.