Skip to main content

Controversata roată panoramică a revenit în centrul Timişoarei! Nu lipseşte nici în acest an, de la Târgul de Crăciun

Au mai rămas două săptămâni până la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timişoara, care se va desfăşura în mai multe locaţii din oraş.

Mai exact atmosfera de sărbătoare se va simţi din plin în Piaţa Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și zonele Soarelui și Aurora.

Printre atracţiile din centrul oraşului se numără şi roata panoramică din faţa Catedralei, care anul trecut a stârnit o mulţime de critici şi care a apărut deja şi în acest an.

CITEŞTE ŞI: Restricții de circulație pe o arteră circulată din Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute alternative

În total, vor fi 85 de comercianţi, dintre care 83 – în zona centrală a oraşului şi doi – în cartiere.

23 dintre aceştia vin cu produse nealimentare, şapte – cu mâncare gătită, 12 – cu produse de tip fast-food şi 41 de comercianţi vor pregăti vin fiert, plăcinte sau prăjituri.

Însă, dincolo de zona cu mâncare şi băutură, vor fi ateliere cu pentru copii, căsuţa lui Moş Crăciun, unde se pot face fotografii, două carusele, două trenuleţe pentru copii, dar şi un patinoar.

Târgul de Crăciun de la Timişoara se va desfăşura în perioada 26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.