Skip to main content

Controversata roată panoramică a revenit în centrul Timişoarei! Nu lipseşte nici în acest an, de la Târgul de Crăciun

Au mai rămas două săptămâni până la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timişoara, care se va desfăşura în mai multe locaţii din oraş.

Mai exact atmosfera de sărbătoare se va simţi din plin în Piaţa Victoriei, Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și zonele Soarelui și Aurora.

Printre atracţiile din centrul oraşului se numără şi roata panoramică din faţa Catedralei, care anul trecut a stârnit o mulţime de critici şi care a apărut deja şi în acest an.

CITEŞTE ŞI: Restricții de circulație pe o arteră circulată din Timișoara! Șoferii, sfătuiți să folosească rute alternative

În total, vor fi 85 de comercianţi, dintre care 83 – în zona centrală a oraşului şi doi – în cartiere.

23 dintre aceştia vin cu produse nealimentare, şapte – cu mâncare gătită, 12 – cu produse de tip fast-food şi 41 de comercianţi vor pregăti vin fiert, plăcinte sau prăjituri.

Însă, dincolo de zona cu mâncare şi băutură, vor fi ateliere cu pentru copii, căsuţa lui Moş Crăciun, unde se pot face fotografii, două carusele, două trenuleţe pentru copii, dar şi un patinoar.

Târgul de Crăciun de la Timişoara se va desfăşura în perioada 26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.