Skip to main content

„Leii din Banat” au plecat la Viena pentru meciul cu austriecii de la BC GGMT, din Alpe Adria Cup!

SCM Timișoara a plecat astăzi spre Viena pentru meciul din etapa a IV-a a Alpe Adria Cup.

Baschetbaliștii timișori vor întâlni formația locală BC GGMT, finalistă a precedentei ediții a acestei competiții.

Partida va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 20.00 (ora României), la Hallmann Dome, o sală de 1.400 de locuri.

Ambele grupării vin după victorii înregistrate în campionat, la final de săptămână: alb-violeții au trecut cu 91-82, acasă, de Dinamo București, în vreme ce vienezii au învins cu 92-73 pe Oberwart, în deplasare, succes cu care au urcat pe locul al cincilea. BC GGMT este vicecampioana en titre a Austriei.

În Grupa B din Alpe Adria Cup, Timișoara este lider cu maximum de puncte, 6 după ce a jucat toate primele trei partide pe teren propriu. Austriecii se găsesc pe locul al patrulea, cu o victorie și două înfrângeri. Ei au cedat, săptămâna trecută, pe terenul formației cehe Olomoucko, cu 100-84.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.