Skip to main content

„Leii din Banat” au plecat la Viena pentru meciul cu austriecii de la BC GGMT, din Alpe Adria Cup!

SCM Timișoara a plecat astăzi spre Viena pentru meciul din etapa a IV-a a Alpe Adria Cup.

Baschetbaliștii timișori vor întâlni formația locală BC GGMT, finalistă a precedentei ediții a acestei competiții.

Partida va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 20.00 (ora României), la Hallmann Dome, o sală de 1.400 de locuri.

Ambele grupării vin după victorii înregistrate în campionat, la final de săptămână: alb-violeții au trecut cu 91-82, acasă, de Dinamo București, în vreme ce vienezii au învins cu 92-73 pe Oberwart, în deplasare, succes cu care au urcat pe locul al cincilea. BC GGMT este vicecampioana en titre a Austriei.

În Grupa B din Alpe Adria Cup, Timișoara este lider cu maximum de puncte, 6 după ce a jucat toate primele trei partide pe teren propriu. Austriecii se găsesc pe locul al patrulea, cu o victorie și două înfrângeri. Ei au cedat, săptămâna trecută, pe terenul formației cehe Olomoucko, cu 100-84.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.