Renumiţi medici din lume în tratarea cancerului sunt în aceste zile la Timişoara!

În perioada 21 – 24 februarie 2019, la Timişoara are loc cea de-a doua ediţie a Oncohelp Winter School – Imunoterapia Cancerului, organizată de conf. dr. Şerban Negru.

În cadrul evenimentului vor fi prezentări ştiinţifice pe teme precum prevenţia şi tratamentul afecţiunilor oncologice, rolul biomarkerilor sau rolul imagisticii în diagnosticul şi managementul optim al reacţiilor adverse la imunoterapie.

Aceste prezentări vor fi susţinute de doctori specializaţi în diagnosticarea, prevenţia şi tratarea cancerului, atât din România cât şi de peste hotare.

Printre aceştia se numără şi Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, de la WIENER PRIVATKLINIK, unitate sanitară la care tot mai mulţi români aleg să se trateze de această maladie.

“Principalul tip de afecţiune pentru care pacienţii aleg să se trateze în Viena, la WPK, este boala oncologică. Aproximativ 40 de pacienţi români afectaţi de cancer ajung lunar aici pentru a beneficia de tratamente oncologice inovatoare. În această arie, spitalul este unul dintre puţinele din Europa care oferă cele mai moderne terapii utilizate la nivel mondial în tratarea cancerului: terapia personalizată ţintită şi imunoterapia”, explică dr. Simona Dunărinţu, de la Senologica, clinică specializată în diagnosticarea imagistică şi care are o colaborare cu Wiener Privatklinik.

Graţie acestei colaborări, pacienţii diagnosticaţi cu cancer, sau la care există această suspiciune, pot cere o a doua părere, de la specialiştii austrieci.

WPK Academy Cancer Center reuneşte peste 30 de experţi renumiţi în domeniu, incluzând oncologi, hematologi, chirurgi, specialişti în medicină nucleară, geneticieni, dar şi alte specialităţi medicale.

Centrul este coordonat de către Profesorul Christoph Zielinski, unul dintre cei mai apreciaţi experţi la nivel european în oncologie, imunoterapie şi tratamentul personalizat al cancerului, care a consultat şi tratat peste 900 de pacienţi români!

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.