Reduceri uriaşe de preţuri, pentru destinaţiile exotice de vacanţă! Economisteşti până la 600 de euro/persoană

La Eturia, Black Friday durează 10 zile, timp în care îţi poţi rezerva o vacanţă de vis, la cel mai bun preţ de pe piaţă.

Oferta include 80 de pachete de vacanță care acoperă toate continentele si regiunile: Caraibe, Oceania, Asia, Africa, SUA si Europa.

Eturia propune o gamă de vacanțe însoțite de reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană. Avem zeci de destinatii incluse în promo Black Friday, inclusiv țări care în timpul pandemiei au fost complet închise, cum ar fi: Filipine, Malaezia sau Singapore.

CITEŞTE ŞI: Proiect spectaculos, lângă Timişoara! Toate atracţiile judeţului, într-un singur loc

Aceastea pot fi accesate in circuite de grup cu însoțitor, sejururi la plaja, vacanțe combinate oraș și plaja sau croaziere, in functie de modul in care turistii vor sa se bucure de destinatie.

“Dinamica acestui an este cu mult diferită față de cea din 2021, iar dorința de explorare a turistului român ne determină să estimăm o creștere cu 30% a vânzarilor datorată acestei campanii de Black Friday. Începand de vineri, 4 noiembrie, am anunțat campania și observăm o creștere a interesului pentru acest segment de produse. Noi am creat o tradiție și avem clienți care ne sună pentru a cere detalii despre vacanțele de tip Black Friday,“ declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Iată câteva exemple de vacanțe cu prețuri promoționale: un Share a trip Kenya cu safari Tsavo si plaja Diani, la doar 1990 euro, redus de la 2390 euro; un Sejur plaja Miami & Bahamas pentru Revelion la doar 2190 euro, redus cu 560 euro de la 2750 euro, un Circuit de grup Mexic & Guatemala la 4250 euro, redus cu 600 euro de la 4850 euro sau un Revelion in Maldive -Meeru Island Resort & Spa, sejur la pretul de 4790 euro, redus cu 600 euro de la 5390 euro.

Acete preţuri sunt valabile în limita locurilor disponibile.

“Reducerile Black Friday de până la 600 euro/pachet reprezintă doar unul dintre avantajele achiziției unui pachet de vacanță. Pe lângă partea financiară, în acest an important pentru client este să îi oferi acces la vacanțele de care are nevoie, în perioadele în care acesta dorește să călătorească, iar noi îi oferim posibilitatea să călătorească într-un interval mare de timp, cu pachete care se prelungesc până în august 2023, inclusiv în perioada Sărbătorilor de Iarnă și a vacanțelor celor mici”, mai spune Ana Maria Gherasim.

Dacă vrei să îţi cumperi un astfel de pachet de vacanţă, la preţ redus, ai timp până pe data de 21 noiembrie.

CITEŞTE ŞI: Demisie importantă din USR Timiş! Încă un membru de vază al organizaţiei părăseşte partidul

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.