Demisie importantă din USR Timiş! Încă un membru de vază al organizaţiei părăseşte partidul

Politica păguboasă dusă de Dominic Fritz, atât la conducerea Primăriei Timişoara, cât şi ca lider al USR Timiş, îi face pe tot mai mulţi dintre cei care l-au înconjurat să îl părăsească.

Deputatul Daniel Toda, arhitectul Sabin Răciu şi Cristian Pușcaș, unul dintre fondatorii PLUS Timiş, sunt doar câţiva dintre membrii importanţi ai USR Timiş, care au decis să părăseacă partidul, arătând cu degetul spre Fritz.

CITEŞTE ŞI: Maratonul de antreprenoriat a adus modele de antreprenori la UVT, un eveniment care a atras sute de participanți din centrul universitar timișorean

Acum, a venit rândul Andreei Chinezu, preşedintele filialei Moşniţa Nouă, să îşi anunţe plecarea din organizaţie.

“Doresc să vă anunţ că mi-am depus demisia din calitatea de membru de partid şi preşedinte şi preşedinte al filialei Moşniţa Nouă. Să zicem că a venit momentul să pun şi eu punct. Vă doresc în primul rând sănătate vouă şi celor dragi vouă şi să reuşiţi să vă atingeţi până şi cele mai îndrăzneţe obiectiv!”, este mesajul trimis de Andreea Chinezu, într-un grup intern de Whatsapp.

Tensiunile din USR Timiş au atins cote maxime, în urmă cu două săptămâni când Raul Olajos a fost schimbat din funcţia de lider de grup din CJT, cu Vlad Șendroiu.

Olajos a avut de-a lungul timpului, critici pertinente la adresa modului discreţionar în care Dominic Fritz conduce organizaţia judeţeană.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.