Skip to main content

Reacţia oficială a spitalului în care o asistentă medicală a murit din cauza unei fracturi!

Sunt acuzaţii grave făcute de rudele unei femei de 48 de ani, care a murit la spital, unde a ajuns după ce a căzut de pe o scară.

CITEŞTE ŞI: Avalanşă de infectări cu coronavirus! Cea mai recentă raportare arată o creştere a numărului de bolnavi cu 265

S-a întâmplat la Spitalul Judeţean Reşiţa, iar femeia, asistentă medicală şi preoteasă în comuna Măureni din Caraş-Severin, avea o fractură deschisă la un picior.

Rudele spun că, deşi trebuia operată de urgenţă, ea a fost ţinută foarte mult timp în zona de triaj, pentru că personalul medical s-a temut să nu fie infectată cu COVID-19.

Pe aceeaşi temă: Strigător la cer! Asistentă medicală lăsată să sângereze până a murit, pentru că doctorii s-au temut că are coronavirus

Situaţia este infirmată de conducerea spitalului, care susţine că pacienta a primit toate îngrijirile medicale.

“În cursul serii de miercuri, 8 aprilie, la ora 19:20, a fost adusă cu ambulanţa, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, o pacientă în vârstă de 48 de ani, din comuna Măureni, care prezenta fractură deschisă la glezna dreaptă, în urma unui traumatism prin cădere, de la o înălţime de aproximativ 2 metri. Din afirmaţiile pacientei, aceasta a avut contact cu un suspect COVID-19, neconfirmat până în acest moment. Iniţial, pacienta a fost cazată într-unul dintre eurocontainerele din curtea Spitalului, unde i s-au evaluat funcţiile vitale. La acel moment, femeia era conştientă, cooperantă, dar prezenta valori de tensiune scăzute. Pacientei i s-a administrat de urgenţă, tratament de reechilibrare volemică şi analgezice şi imediat a fost mutată în salonul izolator din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe, dotat cu sursă de oxigen şi monitor de funcţii vitale. De asemenea, i s-a efectuat de urgenţă, consult ortopedic, în urma căruia s-a decis intrarea în sala de operaţie, pentru intervenţia chirurgicală. Imediat după consultul ortopedic, pacienta a prezentat stop cardio-respirator, demarându-se manevrele de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat favorabil, decesul declarându-se la ora 20:50”, a declarat Roxana Bălan, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Reşiţa.

CITEŞTE ŞI: A luat un pistol în mână şi şi-a amintit de rivalii săi! Ce a urmat i-a uimit şi pe poliţişti

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.