Skip to main content

Reacţia lui Robu, la descinderile din Primărie: DNA să vină să îi ia!

În această dimineaţă, procurorii DNA au mers din nou, la Primăria Timişoara, de unde au ridicat mai multe documente.

Descinderile fac parte din dosarul deschis după ce actualul primar, Dominic Fritz, a făcut o plângere penală privind suspiciunile pe care le are în legătură cu o serie de consursuri aranjate, pe vremea administraţiei Robu.

CITEŞTE ŞI: Descoperire macabră, la Timişoara! Un cadavru, găsit în zona centrală a oraşului

La ceea ce am găsit eu acolo, a fost vorba și de posturi de conducere și de posturi de execuție. Eu atunci am predat dovezile pe care le-am găsit la DNA. Mi-am dat seama că sunt lucrări cu același scris, care a tot reapărut, au fost unii candidați care au candidat la două concursuri și de fiecare data cu un alt scris, unde era clar că lucrările scrise la concursurile la intrare în Primărie au fost făcute de altcineva și asta m-a și făcut să fac o plângere penală. Plângerea a fost făcută pentru perioada 2018 – 2020”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Imediat, fostul primar a reacţionat, pe pagina lui de facebook, unde a făcut apel la DNA să îi ridice pe cei care au încălcat legea.

Spune că el nu a avut niciun amestec în eventualele concursuri trucate, iar dacă vreunul dintre subalternii săi a făcut aşa ceva, atunci trebuie să plătească.

“Eu nu pot decât să salut cercetarea, pt că prin tot ce-am făcut mi-am dorit ca Timișoara să aibă o administrație performantă, dar înainte de orice, cinstită, corectă, supusă cu sfințenie legii! Iar dacă se confirmă că unele persoane au acționat altfel decât erau cuvintele mele de ordine, comițând ilegalități, negreșit ele trebuie să plătească pt asta!

Am spus de nenumărate ori: eu am încredere în colaboratori, căci nu se poate funcționa fără încredere, dar nu garantez decât pt mine! Și pt mine, GARANTEZ!

Așadar, succes DNA!”, a scris Nicolae Robu, pe facebook.

CITEŞTE ŞI: Invitaţie la dans, pe Podul de Fier din Iosefin! Magnum Team pune în scenă un spectacol de teatru şi dans

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.