Skip to main content

Reacţia lui Robu, după ce Laţcău l-a acuzat că stă în spatele vandalizării maşinii lui Cosmin Tabără

La scurt timp după ce viceprimarul liberal al Timişoarei, Cosmin Tabără, a anunţat că maşina i-a fost vandalizată, viceprimarul USR-ist, Ruben Laţcău a ieşit la atac.

Printr-o postare pe facebook, el a condamnat incidentul şi a arătat cu degetul spre fostul primar, Nicolae Robu.

CITEŞTE ŞI: Centru de terapie pentru victimele traficului de droguri din Timişoara! Clubul Lions Diamond lansează proiectul “Nu eşti singur şi nici singurul”

“Acest gest este unul susținut, dacă nu chiar și cerut, de fostul primar Robu și trupa sa de acoliți. O gașcă mânată de ură, foame de putere, sete după banul public, xenofobie și, să o spunem pe nume, tulburări cognitive. Cosmin este lipsit de respect pentru această gașcă de aciuiați a lui Robu pentru că, dincolo de toate defectele sale, are curajul să-și asume datoria de lider politic al PNL și de a se asigura că partidul său nu ajunge din nou batistuța găștii lui Robu(…) Rușine, domnule Robu! O nouă dovadă că locul dumneavoastră începe tot mai clar să fie în istorie. Una de care nu ne mândrim”, a scris Ruben Laţcău.

Fostul primar a reacţionat la aceste acuzaţii, însă într-o notă rezervată, spunând că aşteaptă rezultatele anchetei demarate de IPJ Timiş.

“Este sub demnitatea mea sa intru în polemici cu oameni ce se dovedesc atât de josnici încât să folosească numele meu -explicit sau aluziv, e totuna- într-un astfel de context. Sunt convins că timişorenii, cunoscându-ne şi pe mine şi pe ei, ne vor judeca pe fiecare aşa cum merităm! Aştept ca Poliţia să-l prinda pe făptaş -el trebuie prins şi pedepsit aspru, evident, ca să fie de învăţătura de minte şi pentru alţi derbedei-!”, a declarat Nicolae Robu, pentru Sursa de Vest.

Fostul primar a amintit despre un incident similar, când şi-a găsit şi el maşina zgâriată, pe toată latura dinspre trotuar.

Spune însă cu nu s-a victimizat, aşa cum nu au făcut-o nici alţi timişoreni care au păţit asta.

CITEŞTE ŞI: Mână criminală sau accident? Resturile unui cocktail molotov, găsite în apropierea unui utilaj incendiat

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.