Skip to main content

Reacția lui Grindeanu după lamentările lui Fritz: Noua Ordonanță nu îl împiedică să facă investiții ce țin de dezvoltarea orașului, în schimb îl împiedică sa facă chermeze la final de an!

Sorin Grindeanu reacționează după ce primarul Timișoarei, Dominic Fritz s-a plâns că Guvernul împiedică investițiile cu ”Ordonanța austerității” până la sfârșitul anului.

Grindeanu a explicat faptul că noua Ordonanță îl împiedică pe Fritz doar să facă chermeze la final de an din bani publici, în timp ce investiții pentru dezvoltarea orașului poate să facă fără nicio problemă.

Eu știu că președintele Camerei Deputaților împreună cu ceilalți parlamentari de Timiș au reușit un lucru important și anume faptul să fie exceptate cheltuielile legate de Timișoara, capitală culturală. Doi, aceste lucruri nu se țin sau nu vizează investiții. Dacă domnul Fritz vrea să facă chermeză pe sfârșit de an, să cheltuiască bani publici ca să facă tot felul de chermeze, am zis bine, uite că avem această ordonanță care nu ii da voie, dacă vrea să facă investiții și lucruri care țin de dezvoltarea orașului, nu-l oprește această ordonanță”, spune Sorin Grindeanu.

Totodată, ministrul a precizat că proiectul privind Capitala Europeană a Culturii nu este afectat de textul Ordonanței privind măsurile de austeritate.

Și doi Timișoara, capitală culturală nu este afectat, repet, și asta din datorită intervenției în primul rând a președintelui Camerei Deputaților”, a mai punctat Grindeanu.

După ce a criticat dur noua Ordonanţă a austerităţii, primarul Dominuc Fritz a spus că de fapt nu o înţelege şi nici nu ştie care este forma ei finală, pentru că nu a urmărit amendamentele care au fost depuse.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.