Skip to main content

Leii din Banat căută victoria în deplasare la CSO Voluntari! Partida are loc mâine

Baschetbaliștii timișoreni joacă în deplasare și întâlnesc CSO Voluntari!

Partida are loc mâine de la ora 18.30, în sala Gabriela Szabo și va putea fi urmărită la FRB TV.

SCM Timișoara s-a despărțit de Makale Foreman, transferat la Sibenik, în Croația, dar se va putea folosi de un alt fundaș, Djordje Dimitrijevic, revenit după o accidentare. De altfel, el a și fost coșgeterul echipei noastre în partida de miercuri, victoria cu 85-76, cu Redstone Olomoucko (Cehia), din Alpe Adria Cup.

„E minunat să fiu înapoi pe teren. Am lipsit aproape o lună. Sunt bucuros să mă aflu din nou alături de băieți, să contribui la jocul echipei. Sper să ne intrăm în ritm și să adunăm cât mai multe victorii. Cu Voluntari va fi dificil. Avantajul pare a fi de partea lor, dar noi vrem să ne dovedim calitățile, să dăm tot ce e mai bun, să câștigăm și să profităm de șansele noastre”, spune Djordje Dimitrijevic

În întrecerea internă, ambele formații au înregistrat o înfrângere împotriva formației Rapid București, la precedenta apariție: Voluntari a cedat în Giulești, cu 89-83, iar apoi a stat în etapa următoare (a cincea), când Rapidul s-a impus la sala Constantin Jude, 100-97.

Gazdele au o linie de clasament cu două victorii și două înfrângeri, în vreme ce SCM Timișoara înregistrează două succese și trei insuccese.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.