Skip to main content

Reacție dură a președintelui PMP Timiș după ce Eugen Tomac și-a anunțat o vizită în județ, în calitate de lider al partidului

Războiul între cele două tabere din PMP pare fără sfârșit! După ce ieri, Eugen Tomac și-a anunțat o vizită la Timișoara în calitate de președinte, cei din cealaltă tabără, a lui Cristian Diaconescu au reacționat imediat.

Președintele interimar al PMP Timiș, Fedor Mașnița spune că Eugen Tomac își atribuie această funcție ilegal, pentru că singurul lider al Partidului Mișcarea Populară este Diaconescu.

Mai exact, Tomac a transmis ieri un comunicat de presă în care își anunța vizita în Timișoara pentru lansarea campaniei de strângere de semnături „România merită în Schengen” ca urmare a acțiunii deschise la Curtea de Justiție a Uniunii Europene împotriva Consiliului Uniunii Europene. La aflarea acestei vești însă, tabăra lui Cristian Diaconescu a reacționat spunând că ”Orice alta persoană care își arogă acesta funcție este în afara legii”.

Scandalul din PMP a pornit de la demiterea ilegală a lui Cristian Diaconescu din partid în urma unui puci, conform susținătorilor săi. Au fost intentate mai multe procese, iar mare parte dintre ele nici acum nu au fost soluționate.

La începutul lunii februarie a acestui an, Curtea de Apel București a decis însă rejudecarea procesului prin care a fost contestat congresul din 19 februarie 2022 în urma căruia Eugen Tomac a fost ales președinte al PMP.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.